Tunnustan nyt yhden jutun, jota en kertonut aikaisemmin. Olen Tommille toinen nainen, salarakas. Emme salaile suhdettamme ainoastaan työkavereilta, vaan myös hänen vaimoltaan. Lapsia Tommilla ei sentään ole. Vaikka tiedän, että olen vähän moraaliton kun vikittelen toisen miehen naista, mutta mistä sitä tietää, mikä kauhea haukka siellä kotona on. Lapsiperheen isään en kuitenkaan koskisi. Siihen vedän rajani: en halua lapsille pahaa, edes välillisesti aiheuttaa sitä. Sen sijaan nyt minua kiihottaa tämä salarakkaan asema. Ikinä en ole itse pettänyt tai joutunut petetyksi, mutta nyt olen kolmiodraaman osana. Toisen naisen rooli on niin salaperäinen ja imarteleva. Minä olen se kohtalokas ja sensuelli viettelijätär, joka voittaa mennen tulle kotona odottavan tylsän vaimon. Tommi sanoo minulle, ettei heidän seksielämänsä ole mistään kotoisin. Toista se on meillä. Välillä työnteko on suorastaan vaikeaa, kun tunnen hänen silmänsä milloin selässäni, milloin missäkin. Tommi rakastaa minun jakkupukutyyliäni, se on kuulemma silkkaa pornoa. Pistän hiukset tiukalle nutturalle, ja lyhyt hame paljastaa saumasukkahousuni. Kuljen toimiston käytävillä takapuoli keikkuen, kun haluan härnätä häntä. Silloin voin olla varman, että menee ylitöiksi. Se on meidän koodikieltämme, ja ylityöt tarkoittavat tietysti naimista (http://www.naidaan.org/) työpöydällä tai toimistotuolissa. Tomin huoneessa on myös mukava sohva, johon voi siirtyä.

http://fi.flirtfair.org

http://fi.flirt-fair.com/vertailu

Pomomme, siis koko konttorin johtaja, on vanhempi nainen. Jos hän saisi tietää, mitä työpaikalla tapahtuu, niin siitä ei seuraisi hyvää. Pahimmassa tapauksessa menettäisin työpaikkani! Se olisi kieltämättä kova hinta muutamasta panosta. Mutta usein ajattelen, että minun ja Tommin välillä on muutakin kuin seksiä, ehkä jopa rakkautta. Emme ole puhuneet asiasta, mutta ei ilman suurta ihastusta seksi voi olla niin kiihkeää kuin meillä. Niin kuin nyt vaikka eilispäivänä, kun hän oli lähettänyt päivän aikana varmaan viisi himokasta tekstiviestiä, ja sitten kun jäimme viimeisinä kahdestaan toimistoon, alkoi varsinainen ilotulitus.

Miten saisin Tommin jättämään vaimonsa? En ymmärrä, miksi he ovat edes yhdessä, jos seksi ja koko suhde on tylsä. Tommille avautuisi ihan uusi elämä minun kanssani. Meillä on kipinää, sitä mitä jokainen mies kaipaa. Lisäksi minä antaisin hänelle lämmintä välittämistä. Taidan olla rakastumassa häneen... Alkaa huolettaa, mihin tämä kaikki päättyy. Jättääkö Tommi minut vai jatkaako syrjähyppyään vaimolta salassa? Vai jättääkö hän vaimon, tai elää kahden naisen loukossa. Tiedän, että minun pitäisi laittaa Tommi seinää vasten, ja vaatia häntä kertomaan, mikä on pelin henki ja missä mennään. Tunteeni alkavat kehittyä vakavammiksi, ja haluaisin tosissaan treffailla Tommia. Alan myös tuntea mustasukkaisuutta vaimoa kohtaan, tai hänen takiaan, jos tähän ei tule jotain rakaisua. Tommi myös väittää, ettei heillä ole ollenkaan seksiä, mutta en tiedä uskonko. Mitä vaimon seksihaluille on käynyt?